10 Temmuz 2020 Cuma

bedava sohbet chat odaları

Bedava Sohbet Chat Odaları

İnsan olma hali insanlığın zayıf noktasıdır. Çok fazla insan kaldık. Bu yüzden birçok kez insanlar tarafından ihanete uğradık. Saik Faik Abasıyanık şöyle söylüyor "Yalnızlık dünyayı doldurmuş. Sevmek… Bir insanı sevmekle başlar her şey." Bu yüzden insan seçebileceği insanları bulmalıdır. Bedava Sohbet Chat Odaları size yeni arkadaşlıklar sunar. Böylece tüm ihanetleri unutabileceğimiz bir kapı açılır. Yine Sait Faik Abasıyanık şöyle söylüyor; "ah bu insan yüzleri! Her şeyimizi bağladığımız, durmadan yanıldığımız, istediğimiz kadar bol hasletler, adilikler, iyilikler, kötülükler, delilikler, akıllılıklar, sevdalar yüklediğimiz insan yüzleri Yanılsak da zararı yok! Bu yüze olmazsa ötekine yükleriz saydıklarımızı. Yanılmamız muayyen bir insan içindir, insanlar için değil. O halde yanılmıyor sayılırız." Bu yüzden yeni arkadaşlıklar ve sevdalar edineceğimiz bu siteye uğramakta fayda var.

Bedava Sohbet Chat Odaları

Bu devirde insan ilişkileri bir hayli zor. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor. Hayatımıza birisini alırken çok fazla seçici oluyoruz. Böyle yapmak zorunda kalıyoruz. Güven duygusunun yerle bir olduğu bu zamanda insan dertlerini kime anlatacağını bilemiyor. Dost ararken bir de bakıyorsunuz ki en zayıf noktanızdan yaralanmışsınız. Hem bu durumları yaşamak istemiyorsunuz hem de yalnız kalmak istemiyorsunuz. Bu yüzden yeni insanlara kapınız kapatmayın. Kendinizi bilirseniz kimse size zarar veremez. Kimsenin size zarar vermediği ve saygı çizgisi korunarak muhabbetler yapabileceğiniz Bedava Sohbet Chat Odaları bunun için var.

Bedava Sohbet Chat Odaları İle Sohbet

Yanı başınızdaki insanlar sizleri anlamayabilir yahut sizi anlamaya çalışmazlar. Karşınızdaki kişinin sizi anlamak için çabalaması paha biçilmez bir değerdir. Etrafınızda böyle insanlar olmaması dünya üzerindeki hiçbir yerde böyle insanların olmadığı anlamına gelmez. Sizden uzakta bir yer de birileri de sizin gibi düşünüyor olabilir. Anlaşabileceğiniz insanlar elinizin altında. Mücadeleyi bırakmayın. İnsana ve internetin ulaşım gücüne güvenin. Bu sayede yeni bir aşka bile yelken açabilirsiniz. Size değer veren dinleyen kişiye ulaşabilir. Mutlu olabilirsiniz. İstanbul gibi medeniyetin yüksek olduğu yer de yerli yabancı bir sürü insana ulaşmanız ve sohbet etmeniz mümkün. Bu yüzden Bedava Sohbet Odaları ziyaret edilmeye değer platformlardır. Denemeyi unutmayın. Bol şanslar dileriz!

Kaynak: https://www.mobilsohbetchat.net  

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder